Konijn met Deventer 1250 Mosterd
Over het gerecht
Konijn met Deventer 1250 Mosterd
Serveren met gekookte aardappelen en appelmoes.
Benodigheden
- 1 konijn
- Rode wijn
- 3 kruidnagels
- 2 blaadjes laurier
- Hand vol rozijnen
- 3 dl room
- Peper en zout
- Deventer 1250 mosterd
Bereidingswijze
- Het konijn ontdoen van overtollig vet, in stukken snijden en mooi bruin bakken.
- Het konijn van het vuur nemen en de stukken gul insmeren met Deventer 1250 mosterd.
- De stukken terug in de pan leggen en de rode wijn (langs de zijkant van den pan gieten)
- kruidnagel, laurier, rozijnen, peper en zout toevoegen.
- Op een zacht vuurtje laten gaar stoven (liefst een dag van te voren).
- Voor het opdienen de saus aandikken met de maïzena en de room, even laten doorkoken.
Producten bestellen?
Wij hebben geen webshop. Maar wilt U onze mooie producten toch in huis krijgen mail dan naar info@deventermosterd.nl en wij nemen contact met U op. Telefoon nr: 0031 6 4710 7911
Contact opnemen