Mosterdsaus voor ham
Over het gerecht
Met mosterdsaus maakt u van een eenvoudige plak gekookte ham een heerlijke schotel.
De saus smaakt ook lekker bij gebakken haring.
Benodigheden
- 200-250 gr gekookte ham
- 1 dl bechamelsaus
- 2 eetlepels GOLBACH mosterd
- 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 125ml slagroom
Bereidingswijze
- Verwarm in een steelpannetje al roerende de bechamelsaus, mosterd, 1 eetlepel van de geraspte kaas en de slagroom.
- Leg de plak ham in een vuurvast schaaltje en giet de saus erop.
- Strooi de rest van de kaas erover en laat die in de oven of onder de grill een bruin korstje krijgen.
- Geef hierbij gekookte aardappelen waarop u een klontje boter heeft laten smelten, wat peterselie heeft gestrooid en een groene groente naar keuze.
Producten bestellen?
Wij hebben geen webshop. Maar wilt U onze mooie producten toch in huis krijgen mail dan naar info@deventermosterd.nl en wij nemen contact met U op. Telefoon nr: 0031 6 4710 7911
Contact opnemen